Pro přepravu zboží využíváme Zásilkovnu, DPD, Toptrans. Pro přepravu zboží na Slovensko využíváme Zásilkovnu, DPD, Topptrans. V případě dotazů volejte na tel.: +420 722 712 652, nebo pište na e-mail: info@createflow.cz. Recyklační poplatek je zahrnut do ceny produktu. Na dodané produkty, zajišťujeme záruční a pozáruční servis.

Indukční snímač pro potravinářský provoz a vysoké teploty +100°C IP69K AI016

Kód: AI016
Značka: Autosen
1 733 Kč / ks 2 097 Kč včetně DPH 1 733 Kč / 1 ks
Skladem na externím skladu
Můžeme doručit do:
16.5.2024
  • Pevnost v tlaku: 100 bar, celokovová skříň
  • DC, 10 ... 36 V, normálně otevřený, PNP
  • Stupeň krytí IP 67 | IP 68 | IP 69K

Díky těsnosti: IP 67 / IP 68 / IP 69K a materiálům pro bezpečnost potravin, jsou naše celokovové senzory ideálně vhodné pro použití v potravinách a v mokrých oblastech. Časté procesy čištění, teplotní šoky a vysoká odolnost vůči čisticím prostředkům zdůrazňují mimořádně vysokou kvalitu indukčních snímačů, které lze použít při okolní teplotě do 100 ° C. Zvýšené spínací vzdálenosti zaokrouhlují výkonové spektrum směrem nahoru. 

Detailní informace

ARO membránová čerpadla
Membránové čerpadlo Fluimac
SEKO

Detailní popis produktu

Specifikace AI016

Obecné informace

3 mm
100 Hz

Výstupy / vstupy

rmálně otevřený (NO)

Elektrické údaje

Ano
10 ... 36 V DC
Ano
Ano
stejnosměrné
PNP
100 mA
2,5 V
III
20 mA

Mechanická data

V4A (1.4404)
Válcový se závitem
zapuštěný
V4A (1.4404)
M12
pozlacené kontakty M12 se 3  piny


60 mm

přesnost

faktory V2A cca 0,7
Ms cca 0,4
Al cca 0,3
Cu cca 0,1
1 ... 20% skutečné spínací vzdálenosti Sr

podmínky prostředí

0 ° C
100 ° C
Stupeň IP67
IP68
IP69k
100 barů

Další informace

1633 
4 x LED
všude okolo viditelné
žluté
2 upevňovací matice
DIN EN 55011: třída B
DIN EN 61000-4-2 ESD
EN 61000-4-3 HF odstřelil
DIN EN 61000-4-4 roztržení
EN 61000-4-6 HF drátové
CE
cULus

Doplňkové parametry

Kategorie: Indukční snímače
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: